Gerard Doustraat 3, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Gerard Doustraat 3, 4703LH Roosendaal
  • Verkocht

Al een tijdje op zoek naar die leuke starterswoning op loopafstand van het centrum van Roosendaal? Zoek dan niet verder want wij hebben iets leuks in petto! Deze woning biedt een grote woonkamer, gezellige keuken, drie slaapkamers, ruime zolder bereikbaar via vaste trap met mogelijkheid voor slaapkamer en een achtertuin met ligging op het zuidwesten. Geef deze woning een nieuwe look en met een gezonde dosis motivatie en een personal touch toveren jullie ‘m om tot jullie eigen eerste stek. Wij staan in de startblokken om jullie rond te leiden en enthousiast te maken over alles wat deze woning te bieden heeft! Tevens is de woning voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Welkom!
Parkeren kan hier gewoon voor de deur. De straat is breed genoeg en er is altijd wel een parkeerplekje te vinden. Via de onderhoudsvrije voortuin zijn we aangekomen bij de voordeur en we betreden de lichte hal met tegelvloer die is voorzien van een meterkast, ruime toiletruimte en een grote praktische bergkast onder de trap die ons straks leidt naar de eerste verdieping. De hal geeft eveneens toegang tot de woonkamer.

We lopen de woonkamer in die is voorzien van een lichte laminaatvloer en lichte wandafwerking. De grote ramen aan de voor- en achterzijde van de kamer zorgen voor voldoende lichtinval en geven deze kamer een extra ruimtelijk effect. Via een tussendeur komen we in de keuken die is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling. Wow, wat een opbergruimte, fijn al die kastruimte. De keuken is verder praktisch ingericht en voorzien van een spoelbak met kraan, gaskookplaat, oven, en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

We lopen even terug naar de lichte hal en we nemen de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van de kamer heeft plaats genoeg voor dat fijne bed en die grote garderobekast. De badkamer beschikt over een douchecabine en een wastafel. Via de vaste trap komen we op de zolderetage en hier is plek voor een vierde slaapkamer. Deze kamer heeft alles in zich voor het plaatsen van een grote dakkapel wat zorgt voor nog meer ruimte en een nog groter gebruiksoppervlakte. Nog meer woongenot en comfort! Bovendien zorgt een dakkapel voor nog meer lichtinval en uiteraard: een leuk uitzicht. Ideaal als vierde slaapkamer, of wordt dit toch voorlopig jullie hobby-kantoorruimte? Mogelijkheden genoeg!

Via de achterdeur in de keuken komen we in de achtertuin met (zoals gezegd) een ligging op het zuidwesten. De achtertuin beschikt over een achterom en een berging met een aansluiting voor de wasmachine en de droger. De tuin is aangelegd met bestrating en plantenborders. Deze tuin heeft vanwege zijn diepte genoeg mogelijkheden om opnieuw in te richten naar eigen smaak en believen. Garantie op de laatste zonnestralen in de avonduren hebben jullie in ieder geval zeker, vanwege de gunstige ligging.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op