Verkoop je woning snel, tegen een scherp en duidelijk tarief

Je bent klaar voor een nieuwe stap, maar je huidige woning moet nog verkocht worden. Hoe pak je dat aan? Tijdens de kantooruren van makelaars ben jij aan het werk en het lijkt bijna onmogelijk om 1-op-1 tarieven te vergelijken. Niet iedere makelaar is namelijk transparant is over de totale kosten. Bij In De Roos Makelaardij in Roosendaal zijn de kosten van een makelaar scherp en helder en zijn we bereikbaar op de momenten dat het jou uitkomt.

Maak direct vrijblijvend een afspraak met ons.

Zo verkopen we jouw huis of appartement snel

1. Neem contact met ons op
Je wilt je huis of appartement in de omgeving Roosendaal te koop zetten. Vul het contactformulier in of bel In De Roos Makelaardij direct op telefoonnummer 0165 852 977. Stel je vragen of maak direct een vrijblijvende afspraak.

2. Persoonlijk gesprek met de makelaar
We komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek. We bespreken wat jouw verwachtingen zijn, doen een waardebepaling en bespreken de verkoopstrategie. Vervolgens bieden we je het pakket aan dat bij jouw wensen past. Zo betaal je alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt.

3. Professionele presentatie van je woning
Om jouw woning snel te verkopen is de visuele presentatie belangrijk. We laten sfeervolle foto’s maken die jouw huis op een professionele manier laten zien. Deze plaatsen we vervolgens op huizensite Funda, social media en in onze woningbrochures.

4. Bezichtigingen
Wanneer de woning eenmaal te koop staat, blijven we je voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen. Zodra een geïnteresseerde zich meldt, plannen we op korte termijn een bezichtiging in die we geheel voor je verzorgen, ook in de avonduren en in het weekend. Na afloop bellen we de potentiële koper uiteraard na.

5. Onderhandelingen met de koper
Je hebt een bod op je woning, accepteer je het meteen of doe je een tegenbod? Met onze kennis van de lokale woningmarkt, in Roosendaal en omgeving, krijg je van ons een eerlijk en reëel advies. Bovendien ondersteunen we je bij de onderhandelingen met de koper.

6. De overdracht van de woning
Gefeliciteerd! Je woning is succesvol verkocht. Wij begeleiden je graag bij de overdracht van de woning. Heb je nog geen nieuw huis of appartement op het oog? Neem alvast een kijkje in ons woningaanbod in Roosendaal en omstreken.

Stille verkoop bij in de Roos

Stel: u wilt uw woning verkopen maar u heeft liever geen bord in de tuin of andere vormen van publiciteit. Of u heeft geen haast om te verkopen. En u wilt toetsen hoe uw huis in de markt ligt. U kunt uw huis bij In de Roos Makelaardij in de “stille verkoop” zetten. Bel voor een vrijblijvende afspraak, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Volg ons op
Afspraak maken