Over ons

Over In De Roos Makelaardij

De moderne makelaar in Roosendaal met een persoonlijke aanpak. Bij In De Roos Makelaardij in Roosendaal geloven we dat een huis of appartement verkopen in deze tijd, een eigentijdse aanpak van makelaars vraagt. Betrokkenheid, transparantie en flexibiliteit zijn daarom verweven in onze werkwijze. Doordat we een persoonlijke benadering combineren met de inzet van moderne kanalen, verkopen we jouw woning snel.

Wat we je nog meer te bieden hebben?

  • Bereikbaar wanneer het jou uitkomt.
  • Scherpte en duidelijkheid over de kosten van een makelaar.
  • Betrokken en persoonlijk.
  • Integer, altijd een eerlijk advies.
  • Kennis van de woningmarkt in Roosendaal.

Over Bas Verbaten
“Al ruim 25 jaar ben ik actief als verkoopmakelaar in Roosendaal, waar ik ook opgegroeid ben en woon. Ik ben dus bekend met de lokale woningmarkt, wat absoluut van pas komt wanneer ik in gesprek ga met klanten. In 2013 richtte ik samen met Nicolette In De Roos Makelaardij op, omdat het me steeds duidelijker werd dat bestaande makelaarskantoren niet voldoende aan de behoeften van hun klanten voldeden. Om maar een voorbeeld te noemen: bijna iedereen werkt overdag, maar ’s avonds en in de weekenden zijn makelaarskantoren in Roosendaal meestal niet bereikbaar. Ik wil juist op de momenten dat mijn klanten me nodig hebben bereikbaar voor hen zijn. Ik merk dat onze persoonlijke werkwijze erg gewaardeerd wordt.”

Over Nicolette Verbaten-Backx
“Ik heb een juridische achtergrond en ben ruim 15 jaar in het notariaat werkzaam geweest. Daarna heb ik nog een uitstap gemaakt en heb ik als commercieel medewerker binnendienst gewerkt en ook nog 3 jaar Frans gestudeerd. Ik houd ervan om me te blijven ontplooien; ons eigen bedrijf daarbij niet uit het oog verliezend. Verder ben ik erg actief binnen het Roosendaalse, want dit is ons thuis. Wat speelt in de plaats en in de regio is voor mij belangrijk. Roosendaal is mijn thuis, en je woning is je thuis. De plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je met liefde aan werkt om het mooi en gezellig te maken. Het gaat om meer dan alleen stenen, het gaat ook om gevoel. Dus als je die woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, dan moet het gevoel goed zijn. Dit proces draait voor veel mensen om gevoel. Het raakt je. En daarom ben je ook op zoek naar die makelaar die jou raakt. Een die begrijpt waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. En die daarmee ook anderen weet te raken, waardoor jouw vertrouwde plek op een goede manier doorgaat naar de volgende. Ik houd van een creatieve aanpak en vind het belangrijk dat een makelaar ook met je meedenkt als het even tegenzit.”

 

Gecertificeerd makelaar in Roosendaal

In De Roos Makelaardij is geregistreerd bij de stichting VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars, en bij brancheorganisatie Vastgoedpro. Daarnaast zijn we gecertificeerd NRTV Taxateur en aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Ook voor woningtaxaties kun je dus bij ons terecht.

Wij zijn de makelaar die u RAAKT!

Een huis of appartement kopen is voor iedereen anders. Maar wat voor iedereen hetzelfde is, is het gevoel. Je neemt afscheid van jouw thuis om je geluk elders te zoeken.

Het draait om gevoel. Het raakt je. En daarom ben je ook op zoek naar die makelaar die jou raakt. Eentje die begrijpt waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. En die daarmee ook anderen weet te raken, waardoor jouw vertrouwde plek op een goede manier doorgaat naar de volgende.

Benieuwd of we bij jou de pijl op de juiste plek kunnen richten? We komen graag een keertje langs om eens vrijblijvend kennis te maken.

 

Volg ons op
Afspraak maken