Laagveld, Sprundel

Alle details

  • €  k.k.
  • Laagveld, 4714HK Sprundel
  • Onder voorbehoud

Royaal woonbestemming-perceel met ontwikkelpotentieel van 3780 m2.
Het perceel is op een fraaie locatie aan de rand van de dorpskern gesitueerd waarbij diverse voorzieningen op korte afstand bereikbaar zijn. Etten leur is op 8 minuten afstand te bereiken.
Mocht je de drukte van de stad willen opzoeken dan kan dat ook. De steden Breda, Dordrecht of Roosendaal zijn goed bereikbaar. Met de auto ben je binnen een uur in Rotterdam of Antwerpen.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het wellicht gebruiken voor het bouwen van woningen in de toekomst, wanneer deze grond bouwrijp is. Momenteel geen bebouwing aanwezig op het perceel.

Bouwgrond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het in waarde zal stijgen wanneer het bouwrijp is en wanneer er woningen ontwikkeld kunnen worden.
Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

Voor de bebouwingsregels wordt verwezen naar de regels in het bestemmingsplan.
Het bestemmingsplan is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl.
Deze kavel wordt verkocht als ‘as is, where is’ waarbij de koper het risico en kosten op zich neemt met ontwikkeling hiervan.
De kosten van overdracht, waaronder wordt begrepen o.a. het notarieel honorarium van alle benodigde akten en werkzaamheden,
Alle kosten die verband houden met de realisatie van een projectontwikkeling, zijn voor rekening van koper.
Denk hierbij aan de legeskosten voor de benodigde omgevingsvergunningen en aansluitingen op de nutsvoorzieningen.

Bijzonderheden
In de koopakte zal ten laste van de koper een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom worden opgenomen.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op