Chromietdijk 62, Roosendaal

Alle details

  • € 339.000,-  k.k.
  • Chromietdijk 62, 4706ER Roosendaal
  • Te koop

Altijd al op een rustige groene locatie willen wonen, maar toch op loopafstand van diverse voorzieningen? Dan bent u hier op het goede adres! Deze verrassend ruime eengezinswoning in de wijk Kortendijk is voorzien van een ruime woonkamer,4 slaapkamers, moderne keuken en keurig aangelegde tuin. Deze tussenwoning biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort en een uitstekende ligging. Met voldoende parkeergelegenheid in de buurt en op loopafstand van het wijkwinkelcentrum heeft u hier het beste van twee werelden: rust en alle gemakken binnen handbereik. Bent u net zo enthousiast als wij? Plan dan snel uw bezichtiging in.

Parkeer uw auto in één van de parkeervakken voor de woning. Via de keurig aangelegde voortuin betreedt u de woning. De ruime lichte hal is voorzien van een nette tegelvloer en stucwerk wandafwerking. Vanuit de hal heeft u toegang tot het deels betegelde toilet met fonteintje, meterkast en de woonkamer. Ook is vanuit hier de bijkeuken/berging te bereiken waar de aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig zijn.

Bij het betreden van de royale woonkamer valt gelijk op hoe licht de ruimte aanvoelt door de grote raampartijen en dubbele schuifpui aan de achterzijde. Deze fijne woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek. De ideale plek voor gezellige avonden met vrienden en familie.

De moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien, zoals een koelvriescombinatie, spoelbak met kraan, oven, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Ook is er genoeg plaats voor het opbergen van al uw keukenspullen. Hier kunt u naar hartenlust koken en genieten van heerlijke maaltijden.
Vanuit de woonkamer gaan we via de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers . De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. De eigentijdse badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafelmeubel met spiegel ,douchecabine, toilet en designradiator. Tevens is er op de overloop nog een vaste kast aanwezig.

Op de zolderetage zijn de vierde slaapkamer en meerdere bergingen bereikbaar. In één van de bergingen hangt de installatie van de cv-ketel en hier is ook genoeg opbergruimte aanwezig voor uw spullen. Deze zolderkamer kan multifunctioneel gebruikt worden als slaap-werk- of hobbykamer. Ook heeft u op deze etage genoeg lichtinval door de twee dakramen.

Via de dubbele schuifpui in de woonkamer bereikt u de gezellige achtertuin. De achtertuin is deels bestraat en beschikt over een nette erfafscheiding. Achterin de tuin bevindt zich ook een handig tuinhuis, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden.

Bijzonderheden:

-Energielabel C
-4 slaapkamers
-Groene ligging
-Verrassend ruim

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op