Mussendonk 14, Sint Willebrord

Alle details

  • € 425.000,- k.k.
  • Mussendonk 14, 4711 LK Sint Willebrord
  • Te koop

Altijd al willen wonen in een royale twee-onder-een-kapwoning met verlengde garage, 12 zonnepanelen en zonnige tuin op het zuiden? Hier kan het! Deze woning beschikt over een ruime woonkamer, een uitgebouwde leefkeuken, vier slaapkamers, een moderne badkamer en een fijne, goed onderhouden achtertuin met overkapping. Bovendien is de woning onderhoudsarm dankzij de kunststof kozijnen en gevelbekleding. De woning is gelegen in een rustige straat, en de uitvalswegen brengen u snel naar omliggende steden. In de nabijgelegen groene bosgebieden kunt u heerlijk genieten van de rust en natuur. Wordt u net zo enthousiast van deze woning als wij? Plan dan snel uw bezichtiging in, en wie weet wordt dit uw nieuwe thuis!

Welkom!
Parkeren kunt u op uw eigen oprit. Vanuit de goed onderhouden voortuin komt u bij de overdekte voordeur. In de hal bevinden zich een toiletruimte, meterkast, garderoberuimte en de toegang tot de woonkamer. De hal is voorzien van een lichte tegelvloer en spachtelputz wandafwerking.

Vanuit de hal betreedt u de royale, lichte woonkamer, die is voorzien van airconditioning en vloerverwarming. De ruime woonkamer heeft een gemakkelijke indeling met voldoende ruimte voor een gezellige zit- en eethoek. Ook is er een elektrische kachel aanwezig, wat voor veel sfeer zorgt. Verder heeft de woning grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt. Vanaf hier heeft u ook toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping.

Via de woonkamer is de uitgebouwde leefkeuken bereikbaar. De landelijke keuken biedt naast de mogelijkheid om te koken ook een gezellige ruimte om te genieten van een ontbijtje, lunch of diner. Deze keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits kookplaat, een vaatwasser, een wasbak met kraan, een koelkast en een vriezer. De achtertuin is bereikbaar vanuit de aanbouw. Tevens is er in de keuken nog een berging aanwezig.

Vanaf de trapopgang in de woonkamer komt u aan op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van een nette laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking. De strakke, moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine, ligbad, dubbele wastafel met meubel, toilet en designradiator.

Via de vaste trap is de zolderetage bereikbaar. Vanaf hier heeft u toegang tot de overloop en de vierde slaapkamer. Op de overloop bevindt zich de cv-ketel (2022), en verder is er voldoende opbergruimte. De slaapkamer op deze etage is eveneens keurig afgewerkt en voorzien van voldoende lichtinval door een dakkapel.

De achtertuin ligt op het zuiden en biedt volledige privacy. Deze goed onderhouden tuin beschikt over een overkapping met een glazen schuifpui, een stenen berging, een nette erfafscheiding en plantenborders. Er is ook een achterom beschikbaar. Tevens heeft u toegang tot de verlengde garage van maar liefst 12 meter! In de garage is genoeg ruimte om te klussen en aan uw hobby’s te werken. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor wasmachine en droger. Kortom, een geweldige tuin om met vrienden of familie gezellig te borrelen.

Bijzonderheden
– Volledig voorzien van kunststofkozijnen met rolluiken
– Woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming
– Airconditioning
– 12 Zonnepanelen
– Moderne badkamer
– 4 Slaapkamers
– Tuin op het zuiden
– Verlengde garage
– Energielabel C

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op