Rucphensebaan 43, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Rucphensebaan 43, 4706 PH Roosendaal
  • In de verkoop sinds 11/09/2023
  • Verkocht

Uw toekomstige droomwoning? Kijk nu toch eens: Deze vrijstaande semi-bungalow staat op een goed bereikbare locatie in de gemeente Roosendaal. Op een perceel van bijna 1000 m2 met een vrijstaande garage, grote achtertuin, doorzon woonkamer en aangrenzend de keuken. Bovendien is deze woning levensloop bestendig. Op de begane grond bevinden zich namelijk 3 slaapkamers en een badkamer, ideaal met het oog op de toekomst. Geef jij deze woning een nieuwe look? Wij vinden het een feestje om u hier rond te mogen leiden. Komt u snel eens kijken naar de mogelijkheden op de Rucphensebaan 43?

Welkom!
Deze woning ligt aan de Rucphensebaan 43 in Roosendaal en heeft een diepe voortuin met vijver en een eigen lange oprit met een grote garage. Meerdere auto’s kunt u hier met gemak kwijt. De ruime garage is vrijstaand en beschikt over een garagedeur en vliering. Vanuit de berging komt u in de forse achtertuin. Is de garage bezet dan kunt u de auto nog kwijt op de ruime oprit. Ook is er nog een losse poort die toegang verleent tot de achtertuin.

Via de voordeur komt u in de grote hal die toegang verleent tot de meterkast, toiletruimte, de woonkamer, de slaapkamers op de benedenverdieping, de badkamer, de keuken en de vaste trap naar de eerste verdieping.

We lopen eerst de woonkamer in, die uitzicht biedt op de voortuin en die beschikt over een gezellige houtkachel. Ziet u zichzelf hier al toeven tijdens de koude dagen in die gezellige loungebank met een goed boek of genieten van het knapperend haardvuur? De achterzijde van de woonkamer beschikt over een groot raam met uitzicht op de grote tuin. Deze grote ramen aan de voorzijde en achterzijde zijn van veel natuurlijk daglicht.

Vanuit de hal is de praktische keuken te bereiken. De keuken is ruim van opzet.
Vanuit de keuken loopt u terug door de gang naar de betegelde toiletruimte, kelderkast en de andere drie slaapkamers.

Een slaapkamer en badkamer allebei op de begane grond betekent een vergroting van uw woongenot! De slaapkamer aan de achterzijde is ruim genoeg voor een lekker groot bed en een grote kledingkast. Vanuit uw slaapkamerraam kijkt u naar de achterzijde van het huis. Op de begane grond zijn er ook nog 2 slaapkamers aanwezig aan de voorzijde van het huis, welke uiteraard ook gebruikt kunnen worden als hobbykamer of kantoorruimte? Genoeg mogelijkheden hier op de Rucphensebaan!
Vanuit de hal wandelt u zo naar de badkamer. Deze badkamer beschikt over een douchecabine en een wastafel met spiegel. Ideaal een badkamer op de begane grond!

We gaan even terug naar de hal bij de entree en via de vaste trap komen we aan op de grote overloop waar ook de cv-ketel. Deze ruime overloop biedt toegang tot de slaapkamers aan beide zijdes, de twee slaapkamers die beiden zijn voorzien van bergruimten in de knieschotten. Beide kamers beschikken over een raam aan de zijkant van de woning en zijn voorzien van een lichte wandafwerking met vloerbedekking en laminaat.

Aan de rechterzijde van de woning staat de ruime vrijstaande garage (ca. 40m2) en beschikt over een garagedeur en vliering. Genoeg bergruimte aanwezig voor al uw spullen!

Dan de kers op de taart: de achtertuin. Via de achterdeur in de keuken komen we in de veranda/serre. De achtertuin is gelegen op het Noorden gelegen. Via de tuin kunt u direct naar de garage of via de poort naar de voorzijde van het huis. De tuin is erg ruim dus er zijn genoeg opties om hier u droomtuin van te maken!

Bijzonderheden:
– Vrijstaande woning
– Levensloop bestendig
– Badkamer en slaapkamers op de begane grond
– Groot perceel
– Lange oprit en grote vrijstaande garage
– Met enige werkzaamheden dient rekening gehouden te worden.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op