Odiliadonk 44, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Odiliadonk 44, 4706TK Roosendaal
  • Verkocht

Deze leuke hoekwoning met potentie heeft nog alles in zich om te worden omgetoverd tot een droompaleisje. De woning heeft genoeg woonoppervlakte, 4 grote slaapkamers en ook nog een fijne garage. Naast een eigen garage beschikt deze woning ook over een ruime voortuin en achtertuin, een grote woonkamer en een gesloten keuken. Daarnaast is de woning voorzien van een badkamer, maar liefst ruime 4 slaapkamers, en een voor- en achtertuin. Schrikt het jullie niet af om de mouwen op te stropen en dit woonhuis om te toveren tot een paleisje? Dan horen we het graag en dan gaan we snel eens een kijkje nemen op de Odiliadonk.

Welkom!
Zoals gezegd: deze hoekwoning beschikt over een hele ruime voortuin. U zult zich hierover verbazen als u binnenstapt via de entreepoort. De voortuin is voorzien van een houten omheining en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote lounge set of tuintafel met stoelen. In de voortuin bevindt zich tevens de garage. Een prima plek voor het plaatsen van fietsen en containers. Optimaal van het zonnetje genieten kan hier beslist, want de voortuin heeft een hele gunstige ligging op het Zuiden.
Via de voordeur stappen we binnen in de gezellige hal die is voorzien van een meterkast en toiletruimte. De hal geeft toegang tot de woonkamer.

Wanneer je de woonkamer binnenkomt zie je meteen wat een fijne lichtinval deze woning heeft. Dit komt mede door de grote ramen aan de voorzijde van de woning. Maar ook aan de achterzijde van de woning bevinden zich grote raampartijen. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Zorgen maken over waar je die riante eethoek gaat plaatsen? Dat hoeft hier niet meer.
Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich tevens de doorgang naar de keuken. De keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over de nodige inbouwapparatuur zoals een grote oven, koelkast, vaatwasser en gaskookplaat. De keuken is ruim en beschikt over meer dan voldoende kastruimte. De keuken is eveneens vanuit de voortuin te bereiken.
We lopen even terug de woonkamer en gaan via de vast trap naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je de 3 ruime slaapkamers. De grootste 2 slaapkamers zijn beiden voorzien van grote inbouwkasten. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel. De 3 slaapkamers zijn voorzien van stucwerkwanden en laminaat vloerafwerking.

Op de overloop nemen we de vast trap naar de tweede verdieping. Op de voorzolder bevindt zich de aansluiting voor een wasmachine of droger en de CV. Een grote wens voor die gezellige zolderkamer? Hier is ie hoor! De kamer is eveneens voorzien van een dakkapel en beschikt over voldoende bergruimte. Ondanks de grote ruimte voelt een slaapkamer op zolder toch knus aan vanwege het schuine dak. Echt een fijne slaapplek.

De voortuin ligt dus zoals gezegd op het Zuiden. De laatste zonnestralen meepakken na een lange werkdag is hier zeker mogelijk. En in deze tijd is het plaatsen van zonnepanelen eveneens een aanrader. Aan de achterzijde van de woning ligt nog een tuin. De garage bevindt zich in de voortuin van het woonhuis. De garage biedt plaats voor 1 auto en beschikt over elektra.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1971
– grote woonkamer en ruime keuken
– garage
– 4 slaapkamers
– Tuin op het Zuiden en tevens een tuin op het Noorden.
– energielabel D

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op