Jacob van Ruijsdaelstraat 42, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Jacob van Ruijsdaelstraat 42, 4703 VE Roosendaal
  • Verkocht

Schilderachtig mooi appartement zoekt leuke starter om met veel plezier te komen wonen. Dit instapklare 3 kamer appartement op de eerste verdieping van een net wooncomplex beschikt over een grote woonkamer, keuken en 2 mooie slaapkamers. Het appartement is ruim, licht en heeft maar liefst 2 balkons. Kom jij een kijkje nemen in jouw toekomstige woonplek?

Parkeren lukt hier prima want voor het wooncomplex ligt namelijk een groot parkeerterrein. Met een sleutel open je de deur naar de hal waar ook alle brievenbussen zich bevinden. Deze hal wordt gebruikt door 8 appartementen. De hal geeft eveneens toegang tot de berging. Met de trap bereik je de eerste verdieping.

Bij entree van het appartement voel je je meteen thuis, wat een fijne sfeer! De hal is licht en breed en beschikt over een grote inbouwkast en een mooie laminaatvloer.

Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de toegang naar de ruime keuken. De keuken beschikt over een groot keukenblok voorzien van een grote oven, gaskookplaat, spoelbak met kraan, afzuigkap en vaatwasser. De aansluiting voor de wasmachine en droger bevindt zich ook in deze ruimte en het plaatsen van een vriezer is ook zeker mogelijk. De keuken biedt toegang tot het grote balkon aan de achterzijde van het appartement. Dit balkon ligt op het Westen en genieten van de zon kun je hier dus tot laat in de avond.

Via de keuken heeft u eveneens toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en kraan.

We gaan even terug naar de hal. Naast de entree naar de keuken bevindt zich de intercom en de entree naar de moderne toiletruimte. Stap binnen in de heerlijk lichte en gezellige woonkamer. Wow! Wat een licht inval door de grote ramen aan de voor- en aan de achterzijde. De mooie laminaatvloer is doorgelegd vanuit de hal en de kamer biedt meer dan voldoende ruimte om een eethoek of lekker zitbank te plaatsen. Aan de voorzijde van de woonkamer heeft u via een deur toegang tot het kleinere balkon. Maak van je woonkamer een extra gezellige plek door een haardje te plaatsen, die mogelijkheid is aanwezig.

Naast de woonkamer bevindt zich de grootste slaapkamer die door de grote ramen aan de voorzijde lekker licht en bovendien erg rustig is. Deze kamer beschikt ook over een grote vaste kast. De kleinere slaapkamer beschikt eveneens over een fijn raam voor voldoende lichtinval en heeft de mogelijkheid om een bed en een kast te plaatsen.

Beide slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement.

Ben jij op zoek naar een leuk en ruim appartement in een net wooncomplex kom dan zeker een kijkje nemen!

Servicekosten : € 141,26 per maand

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op