Flintdijk 104, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Flintdijk 104, 4706 JV  Roosendaal
  • Verkocht

Altijd al willen wonen in de populaire en kindvriendelijke woonwijk Kortendijk? Dan is dit uw kans! Op korte loopafstand van meerdere basisscholen, vlakbij het wijkwinkelcentrum en landgoed Visdonk, ligt deze instapklare, goed onderhouden en modern afgewerkte eengezinswoning. De woning beschikt over een riante woonkamer met pvc-visgraatvloer, luxe open-keuken (2021), moderne badkamer (2023), drie slaapkamers, bergzolder en een onderhoudsvriendelijke achtertuin met overkapping. Deze prachtige eindwoning is tevens voorzien van kunststof kozijnen, rolluiken, zes zonnepanelen en een energielabel C. Nieuwsgierig geworden? Plan dan snel een afspraak in voordat het te laat is!

Welkom!
Diverse parkeergelegenheden zijn er genoeg rondom de woning. Kom binnen in de lichte hal die is voorzien van een pvc-vloer en stucwerk wandafwerking. De hal geeft toegang tot de moderne toiletruimte en meterkast. De toiletruimte is volledig betegeld en beschikt over een hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal betreedt u de riante woonkamer. Wat gelijk opvalt, is de hoogwaardige afwerking van deze ruimte met een nette visgraatvloer en stucwerk wandafwerking. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. In deze langwerpige woonkamer heeft u genoeg ruimte voor een gezellige zit- en eethoek. Via de tuindeuren is de achtertuin bereikbaar.

De open keuken (2021) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze luxe, matzwarte keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, koel-vriescombinatie en inductiekookplaat. Er is voldoende opbergruimte voor al uw keukengerei. Tijdens het koken blijft u gemakkelijk in contact met degenen die aan de eettafel zitten in de woonkamer.

Via de keuken komt u terecht in de bijkeuken en berging. In de bijkeuken zit er een aansluiting voor de wasmachine. In de berging is er nog voldoende ruimte voor uw fietsen en tuingereedschap. Vanuit hier heeft u tevens toegang tot de heerlijke achtertuin.

Vanuit de gang in de woonkamer nemen we de trapopgang naar de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot de prachtige badkamer en drie ruime slaapkamers die zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en wandafwerking. De recent gemoderniseerde badkamer (2023) is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, toilet en vloerverwarming.

De bergzolder is bereikbaar via de vlizotrap op de overloop. Hier vindt u voldoende opbergruimte en ook de cv-ketel.

De goed onderhouden achtertuin is grotendeels bestraat, voorzien van een mooie erfafscheiding en heeft een gezellige overkapping aan de achterzijde. Ook is er een achterom aanwezig. Deze tuin op het zuidwesten biedt genoeg ruimte voor gezellige avonden en barbecues met familie en vrienden tijdens de warme zomerdagen.

Bijzonderheden
– Populaire en kindvriendelijke ligging
– Instapklaar en gemoderniseerd
– 3 Ruime slaapkamers
– Moderne keuken (2021)
– Luxe badkamer (2023)
– Kunststof kozijnen met rolluiken
– 6 Zonnepanelen
– Energielabel C

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op