Kerkeheidestraat 31 , Sprundel

Alle details

  • € 549.000,- k.k.
  • Kerkeheidestraat 31 , 4714 RC Sprundel
  • Te koop

Wauw! Wat een gezellige woning op een ruim perceel (ca. 1560) m2 en gelegen op een rustige locatie aan de Kerkeheidestraat. Deze landelijke vrijstaande woning in Sprundel heeft het allemaal! De woning is voorzien van een knusse woonkamer, royale eetkamer, dichte keuken, badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers, garage en een fijne tuin rondom. De woning ligt aan de rand van het dorp waardoor diverse voorzieningen en uitvalswegen makkelijk bereikbaar zijn. Verder heeft de woning een energielabel A, 26 glas-glas zonnepanelen, een warmtepomp en airconditioning. Altijd al op zoek geweest naar zo’n leuke woning? Plan dan snel een bezichtiging in en laat u verbazen door deze woning met riante tuin!

Welkom!
Deze vrijstaande woning aan de Kerkeheidestraat heeft een diepe voortuin en een eigen lange oprit met vrijstaande garage en carport. Parkeren kunt u hier dus gemakkelijk op uw eigen oprit of carport met laadpaal. Meerdere auto’s kunt u hier met gemak kwijt. Via de voordeur komt u binnen in de entree van de woning. Vanuit hier heeft u toegang tot de eetkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

We lopen eerst de royale eetkamer in, die uitzicht biedt op de voor -en achtertuin. Deze kamer is voorzien van een nette houtenvloer, stucwerk wandafwerking en balken plafond. De achterzijde van de eetkamer beschikt over grote tuindeuren die een fraai uitzicht bieden op de achtertuin. Vanuit hier is tevens de keuken bereikbaar.

De aangrenzende keuken is landelijk uitgerust, met een donker houten werkblad en lichte kastafwerking. De dichte keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat. Via hier kunt u de woonkamer en bijkeuken bereiken.

Vanuit de keuken lopen we door naar de bijkeuken. In de bijkeuken heeft u toegang tot de badkamer, toiletruimte en achtertuin. De compacte badkamer bevindt zich op de begane grond en is volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en designradiator. De toiletruimte is deels betegeld en eenvoudig afgewerkt. Verder heeft u in de bijkeuken genoeg bergruimte en hier zit tevens de aansluiting voor wasmachine, droger en eventueel voor een koelkast of vriezer. Hier bevindt zich ook de warmtepomp installatie.

In de knusse woonkamer wordt u omarmd door de warme sfeer van deze kamer. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Verder is deze kamer in dezelfde landelijke stijl afgewerkt als de eetkamer.

Via de nette trapopgang in de entree komen we aan op de overloop. Hier vindt u 3 fijne slaapkamers, elk met voldoende lichtinval. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en beschikken over een vinylvloer, moderne wandafwerking en airconditioning in de masterbedroom. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een inbouwkast. Tevens is deze gehele etage voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen.

Kom en laat u verbazen door de achtertuin rondom de woning op een perceel van maar liefst (ca. 1560) m2! De achtertuin is gelegen op het westen. In deze bosrijke omgeving heeft u meerdere overdekte terrassen waar u heerlijk kunt vertoeven in de zomer. Er is ook genoeg ruimte aanwezig voor het houden van hobbydieren of het realiseren van een moestuin. Verder is de garage bereikbaar via de oprit en de stenen berging vanuit de achtertuin. Kortom een fijne tuin met genoeg mogelijkheden!

Bijzonderheden
– Goed onderhouden vrijstaande woning
– Groot perceel (ca. 1560) m2
– Eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken
– Garage en carport
– 26 glas-glas zonnepanelen en eigen laadpaal
– Warmtepomp en airconditioning
– Energielabel A

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op