Woonhuis, Cahuzac-sur-Vère

Alle details

  • € 319.000 k.k.
  • Woonhuis, V7239 Cahuzac-sur-Vère
  • Te koop

In de beroemde gouden driehoek Albi-Gaillac-Cordes-sur-ciel, is deze smaakvol gerenoveerde voormalige school te koop. Op 2276 m² grond is deze voormalige dorpsschool gerenoveerd tot een prachtig woonhuis van 150 m².

Het voormalige klaslokaal is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een nieuwe keuken met kookeiland, een prachtige stenen vloer met vloerverwarming, een deel van de vloer in massief eiken. De vloer van het oude klaslokaal is geïsoleerd en heeft vloerverwarming dankzij zonnepanelen op het dak, en de muren zijn ook geïsoleerd met steenwol. Naast de vloerverwarming is er een grote houtkachel voor comfort.

Een oude originele trap leidt naar de eerste verdieping met 3 ruime slaapkamers, een inloopdouche en toegang tot een zeer ruime zolder waar een woonruimte gecreëerd zou kunnen worden. Dan heb je nog een tweede keuken waar, indien gewenst, een zitkamer of slaapkamer gecreëerd zou kunnen worden.

Als kers op de taart is er nog een garage waar je alle opslagruimte voor de tuin kunt vinden en er is een open schuur die je kunt gebruiken. Aan de achterkant van het huis is een tuinpaviljoen waar je kunt zitten en genieten van de vogels en de natuur rondom het huis.

Een mooi huis op een rustige locatie, geschikt voor een gezin met kinderen. Er zijn nog kenmerken uit de tijd dat het een dorpsschool voor dorpskinderen was. In de tuin staan enkele oude bomen en er is een waterput. Het huis wordt gemeubileerd verkocht, met behoud van alle meubels als je dat wilt. Aarzel niet om me om meer informatie te vragen of een afspraak te maken om dit prachtige huis te bezichtigen.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op