Voorstraat 25, Roosendaal

Alle details

  • € 225.000,- k.k.
  • Voorstraat 25, 4702EL Roosendaal
  • Te koop

Zijn jullie al een tijdje aan het zoeken naar die leuke vrijstaande woning met volop potentie op korte afstand van het centrum van Roosendaal? Dan hebben wij iets leuks voor jullie in petto! Deze sfeervolle woning uit 1930 met mansarde kap beschikt over een gezellige woonkamer, een karakteristieke keuken, een ruime bijkeuken, drie fijne slaapkamers, en een tuin met ruime berging, garage en achterom. Naast diverse basisscholen, is de woning op korte afstand van een fijn winkelcentrum met verschillende winkels. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde uitvalswegen in de nabije omgeving op slechts drie minuten rijden. Met opknapwerkzaamheden dient rekening gehouden te worden.

Komen jullie snel een keertje sfeerproeven? Wij ontvangen jullie graag op de Voorstraat!

Welkom!
Vanuit de entree van uw woning staat u binnen enkele minuten in de reuring van de binnenstad. Parkeren doet u hier voor de deur op een van de vrije parkeerplaatsen. De hal beschikt over een meterkast en biedt toegang tot de woonkamer, keuken en heeft een vaste trapopgang naar de bovenverdieping. Onder deze trap bevindt zich een kelderkast welke via de keuken te bereiken is.

Als je voor deze woning staat dan zou je het niet direct zeggen. Maar zodra je de woonkamer binnenstapt wordt meteen duidelijk dat er een zee van woonoppervlakte schuil gaat achter deze karakteristieke gevel. Wow, wat een ruimte! En zoals het in gezellige kamers betaamt: is hier nog een houtkachel aanwezig voor de knusse koude winteravonden. Of komt hier straks jullie pelletkachel te staan?

We lopen door de keuken in. Deze keuken heeft een eenvoudige rechte opstelling en beschikt over voldoende opbergruimte. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken.
In deze ruime bijkeuken/gang is de cv ketel aanwezig, toegang tot de achtertuin en de bergzolder. Achterin deze ruimte heeft u via toegang tot de badkamer en de toiletruimte. Realiseren jullie hier jullie droombadkamer? Er is tevens een mogelijkheid om hier de wasmachine en de droger te plaatsen.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal komt op de overloop van de 1e verdieping. Via de overloop zijn de drie slaapkamers toegankelijk.
Slaapkamer 1 (ca. 10 m2) aan de zijkant van de woning, beschikt over een inbouwkast
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich nog 2 overige slaapkamers (ca. 9 m2 en ca. 7m2) .
Een fijne achtertuin met zijingang! Deze tuin is volledig omheind en is voorzien van een berging en een garage. Deze achtertuin biedt bovendien veel privacy. En mogelijkheden genoeg om hier die lekkere overkapping te plaatsen of een zwembad neer te zetten. Laat de zomer maar komen!

Bijzonderheden
– gezellige vrijstaande woning
– 3 slaapkamers
– Eet- en zitkamer
– Grote keuken
– Inhoud ca. 500 m3
– Perceel 217 m2

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op