Bovendonk 64, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Bovendonk 64, 4707 ZT Roosendaal
  • Onder voorbehoud

Op zoek naar een riante hoekwoning in de gezellige woonwijk Bovendonk? Zoek dan niet verder, want wij hebben hem voor u gevonden! Deze fijne eengezinswoning beschikt over een royale woonkamer, een open keuken, 4 slaapkamers, een ruime badkamer en een gezellige achtertuin met overkapping op het zonnige zuiden. De woning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie, en op korte afstand van diverse scholen. Ook uitvalswegen en het stadscentrum van Roosendaal zijn makkelijk bereikbaar. Daarnaast kunt u vanaf hier gemakkelijk naar het winkelcentrum “Lindenburg” wandelen voor een boodschap. Bent u nieuwsgierig geworden? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Welkom!
Parkeren kan hier gewoon voor de deur. Er is altijd wel een parkeerplaats beschikbaar in deze woonwijk. Via de fraai ingerichte voortuin bereikt u de voordeur en betreedt u de lichte hal, voorzien van een eiken houten vloer. Vanuit hier heeft u toegang tot de toiletruimte met fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en de woonkamer.

We lopen de woonkamer in, die is voorzien van een eiken houten vloer en spachtelputz wandafwerking. De grote raampartijen aan de voor- , achterzijde en zijkant van de kamer zorgen voor voldoende lichtinval en geven deze ruimte een extra ruimtelijk effect. Er is hier genoeg ruimte voor een gezellige zit- en eethoek, ideaal voor heerlijke avonden met vrienden en familie.

De open keuken aan de achterzijde van de woonkamer is praktisch ingericht in een moderne opstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, inductie kookplaat en een koelkast. Tevens is er genoeg opbergruimte voor al uw keukengerei. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

In de hal nemen we de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van een lichte laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking. In diverse slaapkamers zijn functionele inbouwkasten te vinden, wat superhandig is voor het opbergen van uw spullen. De geheel betegelde, eigentijdse badkamer beschikt over een wastafel met meubel, ligbad met douche, toilet en een designradiator.

Via de vaste trap bereiken we de zolderetage, waar zich de voorzolder en de vierde slaapkamer bevinden. Op de voorzolder bevinden zich in de aanwezige bergruimten de aansluitingen voor de wasmachine en droger, en hier vindt u ook de cv-ketel. Dankzij de dakkapel is de vierde slaapkamer ruim en licht te noemen. Ook deze slaapkamer is keurig afgewerkt.

Via de achterdeur in de keuken komen we in de achtertuin, die is gelegen op het zonnige zuiden. De achtertuin is voorzien van een fijne overkapping, nette erfafscheiding, sierbestrating, plantenborders en heeft tevens een achterom. In de berging is voldoende plaats voor uw fietsen en tuingereedschap. Kortom, een heerlijke tuin om samen met vrienden of familie in het zonnetje van een hapje en drankje te genieten.

Bijzonderheden
– Riante hoekwoning
– Dichtbij diverse voorzieningen
– 4 ruime slaapkamers
– Tuin op het zuiden
– Grotendeels voorzien van aluminium kozijnen
– Energielabel (C)
– Oplevering uiterlijk 1 maart

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op