Dijkcentrum 79, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Dijkcentrum 79, 4706 LC  Roosendaal
  • Verkocht

Bent u straks de nieuwe bewoner van deze leuke 3-kamer maisonnette met maar liefst (88 m2 woonoppervlakte) aan het Dijkcentrum? Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, twee balkons en geen bovenburen! Daarnaast vindt u een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken, een ruime badkamer en een eigen inpandige berging. Het appartementencomplex bevindt zich aan het wijkwinkelcentrum, waar u diverse voorzieningen vindt, zoals supermarkten, een bakker en diverse kledingwinkels. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging van dit leuke appartement op een centrale locatie!

Welkom!
Rondom het wijkwinkelcentrum zijn er volop parkeermogelijkheden. Vanuit de centrale hal van het appartementencomplex, waar zich ook een lift, belplateau en brievenbussen bevinden, bereikt u het appartement. Via de entree komt u in de woonkamer, keuken, toiletruimte met fonteintje, meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De ruime woonkamer heeft een L-vormige indeling en is voorzien van een moderne laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Deze aangename ruimte biedt een gemakkelijke indeling voor zowel een knusse zithoek als een gezellige eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken, die zich aan de voorzijde van de kamer bevindt. De moderne keuken heeft een rechte opstelling en is praktisch ingericht. Deze lichte keuken beschikt over diverse inbouwapparaten, waaronder een 4-pits kookplaat met afzuigkap, een spoelbak met kraan, een oven en een koelkast.

Via de trapopgang vanuit de hal komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier vindt u twee slaapkamers, een ruime badkamer en een berging waar de cv-ketel hangt. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en krijgen volop natuurlijk licht. De eigentijdse badkamer is uitgerust met een ligbad, een wastafel met meubel en een designradiator. Tevens heeft u hier een aansluiting zitten voor een wasmachine.

Het appartement beschikt over twee balkons, aan beide zijden van het gebouw. Beide balkons bieden genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek, perfect om te ontspannen en te genieten van de warme zomerdagen. De inpandige berging is bereikbaar via de centrale, gemeenschappelijke hal.

De VVE kosten bedragen totaal € 213,53 per maand.

Bijzonderheden
– 2 Slaapkamers
– Gunstige en centraal ligging
– Inpandige berging
– Energielabel C
– Op korte termijn beschikbaar

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op