Amarildijk 14, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Amarildijk 14, 4706AE Roosendaal
  • Verkocht

Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Kortendijk, op loopafstand van diverse basisscholen, het wijkwinkelcentrum en het schitterende landgoed Visdonk, bevindt zich deze leuke eengezinswoning aan de Amarildijk! Deze woning beschikt over een gezellige woonkamer, een gesloten keuken, een functionele bijkeuken, drie slaapkamers, een eigentijdse badkamer, een bergzolder en een onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom. Prettig en groen wonen, met diverse voorzieningen binnen handbereik en een compleet winkelcentrum in de buurt. Kom snel een kijkje nemen in deze woning en ontdek de mogelijkheden!

De woning aan de Amarildijk is gelegen in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid. Via de verzorgde voortuin bereikt u de entree. De voordeur geeft toegang tot de hal, waar zich een garderoberuimte en de meterkast bevinden. Vanuit de hal komt u binnen in de gezellige woonkamer.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de grote raampartij aan de voorzijde op, die voor veel natuurlijke lichtinval zorgt. De woonkamer is afgewerkt met een moderne laminaat vloerafwerking en een lichte spachtelputz wandafwerking. Verder is er voldoende ruimte voor een gezellige eethoek en een comfortabele loungeplek.

Vanuit de woonkamer is de gang bereikbaar, waar u toegang heeft tot de trapopgang naar de eerste verdieping, een trapkast, de moderne toiletruimte en de gesloten keuken. De nette keuken is uitgerust in een hoekopstelling en biedt veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, waaronder een kookplaat met afzuigkap, oven, koelkast en een spoelbak met kraan. Tevens heeft u vanuit de keuken uitzicht op de achtertuin.

Via de gang heeft u toegang tot de deur naar de achtertuin en de bijkeuken. In de functionele bijkeuken bevinden zich aansluitingen voor de wasmachine, droger en eventueel een extra koel-vriescombinatie. Vanuit de bijkeuken is zowel de bergzolder als de achtertuin toegankelijk.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De slaapkamers zijn deels voorzien van een laminaat, deels van een tapijt vloerafwerking en stucwerk wandafwerking. De compacte maar praktische badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafel met meubel en een radiator, en biedt alles wat u nodig heeft. De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap, biedt veel opbergruimte en huisvest de cv-combiketel.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt volop mogelijkheden om heerlijk buiten te zitten. De tuin is grotendeels bestraat, voorzien van een overkapping voor het stallen van fietsen en containers en beschikt over een nette erfafscheiding. Met voldoende ruimte voor een gezellige lounge set kunt u hier in alle rust genieten van mooie zomerdagen en lange avonden buiten. Bovendien beschikt de tuin over een achterom. Nieuwsgierig geworden? Plan dan snel een bezichtiging in en ontdek of dit uw nieuwe thuis wordt!

Bijzonderheden
– Starterswoning
– Populaire en kindvriendelijke woonwijk
– 3 Slaapkamers
– Grotendeels voorzien van rolluiken
– Deels voorzien van kunststof kozijnen
– Energielabel D

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op