Westzijstraat 7, Dinteloord

Alle details

  • € 200.000,- k.k.
  • Westzijstraat 7, 4671 CG Dinteloord
  • In de verkoop sinds 11/05/2023
  • Te koop

Zijn jullie op zoek naar dat leuke jaren 30 huis met een vrijstaande garage en een diepe achtertuin, waar je nog heerlijk je fantasie de vrije loop kunt laten gaan qua inrichting? Deze twee-onder-een kap woning in Dinteloord heeft een mansarde kap en telt maar liefst 3 mooie slaapkamers, een ruime woonkamer met overkapping, een gesloten keuken en een bijkeuken. Tevens is nagenoeg de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en deuren. De fijne achtertuin met zij-ingang heeft een vrijstaande garage met berging. Zien jullie al mogelijkheden voor het realiseren van jullie droomhuis? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Welkom!
De Westzijstraat in Dinteloord is een rustige weg. Parkeren lukt hier goed voor de deur of aan de zijkant van de woning. Kom binnen! Via de voordeur met portiek komen we in de lichte hal die toegang geeft tot de meterkast, een vaste trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. In deze ruime woonkamer valt lekker veel licht binnen via de ramen aan de voorkant en achterkant van de kamer. Achter de woonkamer bevindt zich een overkapping. Met het plaatsen van tuindeuren krijgt deze woonkamer een nog ruimtelijker effect en brengt het buitengevoel naar binnen. Vanuit de woonkamer hebben jullie via een tussendeur toegang tot de gesloten keuken.

Deze karakteristieke keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een spoelbak met kraan, een gaskookplaat met afzuigkap en een oven. Zien jullie hier al mogelijkheden om van die keuken een gezellige woonkeuken te maken? Laat jullie fantasie gerust werken, de mogelijkheden zijn hier aanwezig. Onder de trap bevindt zich nog een kelder. Extra plaats voor de boodschappen en koel; altijd handig.

We lopen verder de bijkeuken in, van waaruit we toegang hebben tot de overkapping achter de woonkamer en de volledig betegelde toiletruimte. In deze bijkeuken bevinden zich tevens de C.V. ketel en een losse wastafel. Er zijn eveneens aansluitingen te vinden voor de wasmachine en de droger.

We lopen terug naar de hal en nemen de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de ruime overloop kunnen we een kijkje gaan nemen bij de twee ruime slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn allebei goed van formaat en hebben voldoende lichtinval. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, douchecabine en ingebouwde spots.

Via een vaste trap is ook de tweede verdieping te bereiken. De grote overloop is voorzien van een dakraam en knieschotten voor extra opbergruimte. Handig dat deze verdieping al is gesplitst in een voorzolder en een derde slaapkamer. Deze zolderkamer heeft eveneens voldoende daglichtinval via een groot dakraam en een wat kleiner zijraam, en aan weerzijden van de kamer zijn knieschotten aanwezig voor extra bergruimte. Toveren jullie deze ruimte om tot die romantische slaapkamer met knusse hoekjes en praktische inbouwkast?

Terug beneden lopen we de achtertuin in die is voorzien van een zij-ingang (poort). De tuin is aangelegd met diverse borders en verder voorzien van bestrating. Er is plaats genoeg voor het creëren van een heerlijke zithoek. De ligging op het Zuidwesten betekent dat je door de dag heen lekker kunt genieten van het zonnetje. En even weg uit de zon? Hier is een overkapping aanwezig om ook in de schaduw te genieten van een lekkere maaltijd. Achter in de tuin bevindt zich de stenen berging met garage. Beiden zijn via een aparte deur te betreden. Genoeg plaats om alle tuinspullen en ook nog ruimte voor het parkeren van een auto in de garage. Ideaal!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1933
– Twee-onder-een kap woning
– 3 ruime slaapkamers
– woonkamer met overkapping
– diepe achtertuin
– vrijstaande garage met berging

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op