Schuivenoord 43, ROOSENDAAL

Alle details

  • €  k.k.
  • Schuivenoord 43, 4707 XM ROOSENDAAL
  • In de verkoop sinds 08/03/2023
  • Verkocht

Ben jij op zoek naar een mooie uitgebouwde tussenwoning met een dakkapel, 3 mooie slaapkamers en een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer, 8 zonnepanelen, een fijne achtertuin met overkapping en achterom, voorzien van een berging en ook nog eens in de buurt van scholen en een goed bezocht winkelcentrum? Kom dan vooral eens kijken op de Schuivenoord!

De woning is voorzien van kunststof kozijnen, HR++ dubbele beglazing, rolluiken en zonnepanelen. De woning is recentelijk aan de achterzijde helemaal uitgebouwd en beschikt over tuindeuren en een grote lichtkoepel en biedt nog volledig de mogelijkheid om deze ruimte naar eigen wens en smaak in te richten.

Welkom!
Parkeren kan hier prima voor de deur, er is altijd wel een plekje te vinden. Via de keurig aangelegde voortuin komen we bij de voordeur en stappen we binnen in de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de meterkast.

De woonkamer is aan de achterzijde recentelijk helemaal uitgebouwd, en heeft nog alle mogelijkheden om hier een fantastische plek van te maken die is uitgerust met tuindeuren en een royale lichtkoepel. Een hoop extra leefruimte en met de tuindeuren haal je toch het buitengevoel naar binnen. En wauw, wat een licht! De ruimte kan nog helemaal naar eigen smaak en wens worden ingevuld en ingedeeld. Een lounge plek of toch die riante woonkeuken? Voor inspiratie is het altijd een goed idee om gewoon te komen kijken! Aan ruimte geen gebrek in ieder geval. Tevens is de woonkamer voorzien van een vaste kast.

We verlaten de woonkamer-keuken en lopen naar het portaal. Het portaal geeft toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en vaste trapopgang. Via de vaste trap komen we op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer heeft een moderne en frisse uitstraling en is voorzien van een douche, toilet en een moderne wastafelmeubel met kastruimte.

Op de overloop bevindt zich tevens de trapopgang naar de tweede verdieping. De zolder is voorzien grote dakkapel, bergruimte, opstelplaats van de C.V. ketel., aansluiting wasmachine en droger. En met een kleine handeling is hier de 4e ruime slaapkamer te realiseren.

De achtertuin heeft een ligging op het oosten, en beschikt over een grote overkapping met vaste stenen berging en achterom. Hier zal je vooral ‘s morgens heerlijk kunnen genieten van de vroege zonnestralen terwijl je geniet van je eerste kop thee of koffie van de dag en wellicht een heerlijk ontbijt.

Bijzonderheden:
– Uitgebouwde woning
– 3 slaapkamers, met mogelijkheid tot een 4e slaapkamer
– 8 zonnepanelen
– Dakkapel
– Rolluiken
– Tuin met overkapping en stenen berging

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op