fbpx

President Kennedylaan 2, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • President Kennedylaan 2, 4707 BB Roosendaal
  • Verkocht

Op korte loopafstand van het wijkwinkelcentrum en het stadscentrum gelegen ruime hoekwoning met o.a. doorzonwoonkamer, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4), tuin gelegen op het zuid-westen met dubbele garage gelegen op een ruim perceel van maar liefst 296 m2.

Indeling:

Ruime hal met tegelvloer, meterkast, trapkast, trapopgang en toiletruimte met deels wandbetegeling, toilet en fonteintje. Doorzonwoonkamer met mooie lichtinval, de zithoek aan de voorzijde en eethoek aan de achterzijde. De gesloten keuken is voorzien van een eenvoudige inbouwkeuken en vanuit hier is er toegang tot de serre. Vanuit de serre welke over de volledige breedte van de woning is gebouwd is er via de schuifdeuren toegang tot de achtertuin.

De zonnige achtertuin is op het zuid-westen gelegen en is volledig bestraat. Naast de woning is nog een ruim perceel gelegen; dit hoort bij de woning en is dus ook volledig als tuin bij de woning te betrekken. De dubbele garage is volledig opgemetseld en voorzien van betonnen vloer. Verder zijn deze voorzien van elektra en verwarming.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot 3 mooie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder verdieping
De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van wastafel en douche.

2e verdieping:

Met vaste trap bereikbare 2e verdieping. Dit betreft een ruime open zolder met een mogelijkheid om een 4e slaapkamer te maken. De zolder is voorzien van cv combi ketel.

– Perceel 296 m2
– Woonoppervlakte ca. 119 m2
– Garage ca. 35 m2
– Inhoud ca. 430 m3

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op