Onyxdijk 29, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Onyxdijk 29, 4706 LN Roosendaal
  • Verkocht

Hee starter, ben jij op zoek naar een leuke tussenwoning in de kindvriendelijke en groene woonwijk Kortendijk, waar je echt je eigen droompaleisje van kunt maken? Super, dan is deze woning beslist iets voor jou! De woning beschikt over een heerlijk ruime woonkamer met een overkapping, 2 grote slaapkamers en een zolderverdieping waar je een prima 3e slaapkamer kunt realiseren, een moderne badkamer met ligbad en een zonnige achtertuin met achterom. Een basisschool en prettig winkelcentrum op loopafstand. Bovendien sta je binnen een paar minuten in het buitengebied Visdonk waar je heerlijk kunt sporten en ontspannen. Een woning om enthousiast van te worden op een fijne locatie. Kom jij snel een kijkje nemen?

Welkom!
Deze woning op de Onyxdijk heeft parkeervakken voor de deur en via een voetpad bereik je de keurig aangelegde voortuin. Stap binnen in de ruime hal die toegang geeft tot de toiletruimte, meterkast en de ruime woonkamer. Deze ruime woonkamer heeft een hele sfeervolle uitstraling door de houten vloer en aan de achterzijde is een ruime overkapping aangebouwd. Deze plek is heerlijk om te genieten van een beetje verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Maar ook in het voorjaar heerlijk om te genieten van het voorjaarszonnetje, terwijl je lekker warm onder de overkapping zit. De woonkamer is opgesplitst in een zitgedeelte aan de achterzijde en een eetgedeelte aan de voorzijde. De keuken bevindt zich namelijk eveneens aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
We lopen even terug naar de hal bij de entree en we nemen de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een fijne badkamer. Een van de slaapkamers is voorzien van 2 grote inbouwkasten, handig al die opbergruimte. De badkamer is voorzien van een douche en een ligbad, een groot badkamermeubel met wastafel en een toilet. In deze ruimte bevinden zich ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Via de vlizo trap op de overloop bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich de zolder, waar je eventueel een 3e slaapkamer van kunt maken.

Deze leuke achtertuin heeft een ligging op het oosten en is voorzien van een stenen berging en achterom. In deze tuin kun je verschillende zitjes creëren om optimaal te genieten van de zon. De ruime berging beschikt over voldoende opbergruimte en stallingsplaatsen voor de fietsen.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1981
• Grote woonkamer met trapkast en overkapping
• Ruime badkamer
• Kindvriendelijke buurt, dichtbij scholen en winkelcentrum

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op