Odiliadonk 60, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Odiliadonk 60, 4707 TM Roosendaal
  • In de verkoop sinds 21/04/2022
  • Verkocht

Hey Ho Let’s Go! Waarheen? Naar de Odiliadonk natuurlijk! Deze leuke tussenwoning beschikt over een riante voortuin met berging, een grote modern afgewerkte woonkamer en gezellige half open keuken. Daarnaast is de woning voorzien van een nette badkamer, maar liefst 4 ruime slaapkamers, kunststof kozijnen en overal rolluiken. Een eigen garage, een dakkapel; de Odiliadonk heeft het allemaal! Wilt u de komende weken optimaal van de zon genieten, dan is de grote voortuin op het Westen nog een extra pluspunt. Rocken richting de Odiliadonk zou ik zeggen.

Aan de voorzijde zult u het niet meteen zeggen, maar deze tussenwoning beschikt over een hele ruime voortuin. U zult zich hierover verbazen als u binnenstapt via de entreepoort. De voortuin is voorzien van een houten omheining en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote lounge set of tuintafel met stoelen. In de voortuin bevindt zich tevens de stenen berging. Een prima plek voor het plaatsen van fietsen en containers. De voorzijde van de woning is voorzien van een overkapping en hier bevindt zich tevens de entree. De entree is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer en vanuit de hal bereik je het toilet en de meterkast.

Wanneer je de woonkamer binnenkomt zie je meteen wat een fijne lichtinval deze woning heeft. Dit komt mede door de grote ramen aan de voorzijde van de woning. Maar ook aan de achterzijde van de woning bevinden zich grote raampartijen. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en moderne afgewerkte wanden. Zorgen maken over waar je die riante eethoek gaat plaatsen? Dat hoeft hier niet meer. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich tevens de doorgang naar de grote keuken. De keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over de nodige inbouwapparatuur zoals een grote oven, koelkast, vaatwasser, magnetron en ceramische kookplaat. De keuken is ruim en beschikt over meer dan voldoende kastruimte. Door het grote raam houdt je contact met de voortuin maar je kletst ondertussen ook gewoon gezellig mee met de tafelgesprekken in de woonkamer.

We lopen even terug de woonkamer en gaan via de vast trap naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je de 3 ruime slaapkamers, de (nieuwe) badkamer en aparte kast op de overloop. De slaapkamers zijn voorzien van een mooie lichte laminaatvloer en deels behangwanden. Bovendien zijn 2 slaapkamers voorzien van inbouwkasten. Wil je in douche of in het bad? Hier kan het gewoon allebei. Bovendien beschikt de badkamer ook over een wastafel, voldoende opbergruimte en een toilet. De badkamer is overigens pas (in 2021) geïnstalleerd.

Op de overloop nemen we de vast trap naar de tweede verdieping. Op de voorzolder bevindt zich de aansluiting voor een wasmachine of droger en de CV. Altijd al gedroomd van een grote zolderkamer met dakkapel? Hier is ie hoor! De kamer is eveneens voorzien van een Velux-dakraam en beschikt over voldoende bergruimte. Ondanks de grote ruimte voelt een slaapkamer op zolder toch knus aan vanwege het schuine dak. Echt een fijne slaapplek.

Optimaal van het zonnetje genieten, dat kan hier zeker! De riante voortuin ligt op het Westen. De laatste zonnestralen meepakken na een lange werkdag is hier zeker mogelijk. Bovendien is de voortuin voorzien van een stenen berging met voldoende opbergruimte en biedt plaats genoeg om jouw loungebank of eettafel een plekje te geven. Even genoeg van de zon? Dan kunt u onder de overkapping ook heerlijk ontspannen. In de ochtenduren drinkt u de koffie het beste in de achtertuin want die ligt namelijk op het Oosten. De garage ligt op loopafstand van de woning en wordt los aangeboden voor een bedrag van € 20.000,-. De garage biedt plaats voor 1 auto en beschikt over electra.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1971
– Grote woonkamer en ruime woonkeuken
– Garage
– 4 slaapkamers
– Kunststof kozijnen
– Rolluiken

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op