Evelindeflat 29, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Evelindeflat 29, 4703EX Roosendaal
  • Verkocht

Niet het perfecte plaatje, maar wel een verborgen pareltje. Ben jij een beetje handig en al een tijdje op zoek naar een leuk 2-kamer appartement met een op het oosten gelegen balkon en een eigen berging op de begane grond? Kom dan eens kijken op de Evelindeflat! Dit wooncomplex is netjes en verzorgd en beschikt over een grote parkeerplaats en bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Lindenburg. Het appartement heeft een ruime/lichte woonkamer, een gesloten keuken met gedateerde keukeninrichting, een slaapkamer en een badkamer. Op de begane grond bevindt zich tevens een berging voor extra opbergruimte. Niet bang om je handen uit de mouwen te steken, en houd jij van een uitdaging? Kom dan zeker eens kijken want hier kun je met een beetje inspanning een echte leuke plek van maken. Tevens is het appartement voorzien van een centrale hal met brievenbus– en bellenplateau en deze hal heeft maar liefst 2 liften.

In de ruime centrale hal pak je lift naar de 5e etage, want daar ligt dit fijne appartement.
Via de voordeur kom je in de hal. Hier bevindt zich eveneens de meterkast. Vanuit hier heb je toegang tot de ruime woonkamer en de badkamer.

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raam aan de achterzijde. In de woonkamer is plaats genoeg voor een fijne zitbank en een riante eethoek.

De gesloten keuken heeft een eenvoudige maar wel gedateerde keukeninrichting.

De slaapkamer en biedt plaats voor een tweepersoonsbed en een ruime kledingkast.

De badkamer is volledig betegeld. Hier bevindt zich eveneens een aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Genieten in de ochtend van een lekker kopje koffie op een zonnig balkon kan hier zeker! Het ruime balkon ligt op het oosten en vanaf de vijfde etage heeft u bovendien een spectaculair uitzicht over Roosendaal. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. In de avond bijkomen na een lange werkdag is uiteraard ook geen probleem. Het balkon is breed genoeg voor een leuke loungeset.

Terug in de centrale hal op de begane grond. Vanuit hier heeft u toegang tot u eigen berging.

De VVE kosten bedragen totaal € 159,26 per maand (dit is op te splitsen in € 106,89 per maand aan servicekosten en € 52,39 per maand aan voorschot stookkosten).

Bouwjaar : 1980
Woonoppervlakte : ± 51 m²
Inhoud: ± 161 m³

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op