Cinnaberdijk 58, ROOSENDAAL

Alle details

  • €  k.k.
  • Cinnaberdijk 58, 4706 GB ROOSENDAAL
  • Verkocht

Al een tijdje op zoek naar die leuke tussenwoning in de kindvriendelijke en groene woonwijk Kortendijk, waar je echt je eigen droompaleisje van kunt maken? Dan hebben wij iets leuks in petto! Deze woning ligt aan de rand van het Godwaldtpark en is voorzien van 3 ruime slaapkamers, een grote zolder waar je eventueel een 4e slaapkamer kunt realiseren, een fijne tuin met berging en overkapping, ruime woonkamer, keuken en fraaie badkamer. De gehele woning voorzien van dubbelglas. Verder is deze gezellige eengezinswoning gelegen op korte afstand van winkelcentrum en dichtbij meerdere scholen en de uitvalswegen. Even chillen in de zon, eendjes voeren of lekker de benen strekken; vanuit hier wandelt u zo het park in. Komt u snel eens een kijkje nemen? Wij leiden u graag rond op de Cinnaberdijk.

Welkom!
De woning ligt op een rustig pleintje waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. De voortuin is keurig aangelegd en via de royale hal betreedt u deze woning. De hal geeft toegang aan de toiletruimte, de stenen berging aan de voorzijde van de woning, de meterkast, de fijne trapkast voor al uw boodschappen, de keuken en geeft tevens toegang naar de ruime en lichte woonkamer. De hal is voorzien van een nette donkere vinylvloer en lichte wanden.

We nemen eerst een kijkje in de aangebouwde stenen berging aan de voorzijde van de woning die een aparte toegangsdeur heeft, en plaats genoeg biedt voor een aantal fietsen en tevens is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en de droger.

De keuken bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een eenvoudige keukenafwerking. De keuken is gesloten van de woonkamer, maar met wat hulp kunt u hier zeker moderne open keuken realiseren.

De woonkamer is voorzien van dezelfde nette donkere vinylvloer en heeft aan de achterzijde een mooie grote schuifpui, waardoor de kamer ruimtelijk oogt en zorgt voor een prettig lichtinval. Ideaal om meer van de tuin te genieten. Bovendien heeft de kamer een warme en gezellige uitstraling en er is plaats genoeg voor die fijne loungebank en eethoek.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal komen we op de overloop. Vanuit hier zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De grootste slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft bovendien over de gehele breedte een vaste kast.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met meubel en verwarmingselement.

Tweede verdieping
De tweede verdieping bereikt u via een vlizo trap. Hier bevindt zich de C.V. ketel en is ook een eventuele 4e slaapkamer te realiseren. De zolder beschikt over lekker veel bergruimte. Mocht u in de toekomst een dakkapel wensen, dan is dit hier zeker mogelijk en geeft de kamer nog extra leefruimte en meer lichtinval.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op