fbpx

Buijenstraat 21B, Roosendaal

Alle details

  • € 450.000,- k.k.
  • Buijenstraat 21B, 4705RC Roosendaal
  • Verkocht

Rust, Ruimte en Privacy en toch alle voorzieningen op korte afstand te bereiken. Deze zeer goed onderhouden gelijkvloerse geschakelde bungalow (momenteel in gebruik en ingericht als kantoorruimte) heeft het allemaal. Verder is het perceel voorzien van een carport en ruime parkachtig aangelegde tuin met fraaie volwassen begroeiing en diverse bergruimten. Deze locatie is vanuit de Buijenstraat toegankelijk via een eigen oprit.

Deze woning is gelegen aan de rand van Roosendaal. De ruime tuin geeft u hier de volle rust en privacy. Deze bungalow zal nog volledig ingericht moeten gaan worden als woonhuis. Gezien de huidige aanwezige 143 m2 woonoppervlakte zijn er ruim voldoende mogelijkheden om hier een schitterende gelijkvloerse en moderne woning van te maken.
Verder zijn er nog diverse bergruimtes op het perceel aanwezig en er is de mogelijkheid om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.

Indeling :
Hal/entree met toiletruimte, bergkast, meterkast. Vanuit deze hal zijn ruimten in het pand toegankelijk. Er zijn momenteel een viertal kantoorruimte en een keuken aanwezig. Het overgrote deel van scheidingswanden zijn lichte scheidingswanden welke relatie eenvoudig te verwijderen zijn.
Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van deze locatie nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging te plaatse.

Bijzonderheden
Perceel ca. 3100 m2
Inhoud ca. 487 m3
Woonoppervlakte ca. 143 m2
Volledig voorzien van isolerende beglazing
Goed onderhouden
Veel rust en privacy.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op