Blog


Mijn naam is Nicolette en ik blog over mijn belevenissen als makelaar in de huidige (gespannen) woningmarkt. Ik geef tips bij de aankoop of verkoop van een woning maar ik babbel ook graag over koetjes en kalfjes. Waar de een al jaren meegaat op de huizenmarkt, komt de starter net kijken. Waar moet je op letten, waar kunnen we je mee helpen? Maar hoe vertrouwd je er ook mee bent, er is altijd iets wat je nog niet weet, de huizenmarkt is immers continu in beweging. Dit blog is bedoeld voor iedereen die wat nuttige informatie wil vinden over de woningmarkt – vooral de Roosendaalse woningmarkt, want da’s m’n stadje. We proberen ons in te leven wat er leeft onder onze klanten, en potentiële klanten. Voorzien je van leuke tips en tricks om je verder te helpen. Maar ook gewoon een dagboekje van mijn belevenissen bij In de Roos Makelaardij.

 

 

Volg ons op